MIN HANDLEKURV

Lukk

Kjøpsvillkår

Kjøpsvilkår


Disse vilkårene gjelder når du som kunde foretar en bestilling hos www.makeupyourmind.no også nevnt som makeupyourmind.no og MYM

Kjøpsvilkårene gjelder for alt av salg av varer og produkter fra makeupyourmind.no Kjøpsvilkårene, sammen med kundens bestilling utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handel loven. Les gjennom dette hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post.

Firma informasjon

Makeup Your Mind AS er en moderne og innovativ nettbutikk som tilbyr attraktive varemerker innen kategorien skjønnhetsprodukter. Hos oss jobber utdannede makeup-artister, hudpleie-terapeuter og negleteknikere som har mange års erfaring innen faget.

 

 

Makeup Your Mind AS

Majorstuveien 31a,

0367 Oslo

 

Epost:  kontakt@makeupyourmind.no 

Org nr: 921 510276

 

Aldersgrense

For å handle hos www.makeupyourmind.no må du være fylt 18 år, ikke være under vergemål og ellers være i stand til å inngå en avtale. Dersom du er under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte for å kunne bestille fra oss.

 

 

Priser og avgifter

Alle våre priser angis i norske kroner og inkluderer toll merverdiavgift og eksklusive frakt. Merverdiavgift vises på ordrebekreftelsen/ kvitteringen.Det tilkommer en fraktavgift på kr 59-. Frakt på posters fra Tove heART kr 149,- Priser i nettbutikken kan i noen tilfeller variere og vi forbeholder oss retten til å endre våre priser.

Vi reserverer oss mot eventuelle leveranseforsinkelser og utsolgte produkter. Videre reserverer vi oss mot tekniske feil, trykkfeil og skrivefeil. Vi forbeholder oss retten til å endre eventuelle feil i prisinformasjon før og etter bestillingen er behandlet.

 

 

Frakt og Levering:

Vi sender pakker mandag, onsdag og fredag. Vi prøver å få avgårde alle ordrer så snart som mulig og leveringstiden fra vi sender pakker er fra 2-6 dager.

 Fraktgebyr på kr 59,-

Frakt på posters fra Tove heART kr 149,-

Alle våre pakker sendes med Posten/Bring.


Mindre pakker leveres direkte i din postkasse. Våre leveranser transporteres i samsvar med Brings retningslinjer for miljø og arbeidsmiljø, hvilket betyr en så liten klimapåvirkning som mulig. Dette innebærer at våre leveranser men hovedsakelig med tog og i andre tilfeller med lastebil.

Større pakker leveres til Bring/Postens utleveringssted nærmest deg. Pakken din vil bli liggende på utleveringsstedet i samsvar med Bring/Postens bestemmelser, og deretter bli tilbakesendt til e-butikken. Har du betalt din ordre men ikke hentet pakken, vil du bli kreditert automatisk når vi henter din retur. 

Dersom en eller flere varer i bestillingen ikke kan leveres. Sendes de varene som kan leveres, mens de varene som ikke kan leveres vil bli kreditert deg. Om din ordre i utgangspunktet var på over kr. 500, beholder du fri frakt.

Ved leveranse vil du bli varslet via SMS eller brev fra Bring. Når ordren er sendt fra vårt lager vil du mota en bekreftelse på det

 

Uavhentet leveranse

Dersom du ikke henter ordren inne tidsfrist og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Har du betalt din ordre men ikke hentet pakken, vil du automatisk bli kreditert når vi henter ordren i retur. Du vil bli fakturert med et minimum gebyr på kr 100-, for å dekke våre håndteringskostnader.

 

Ordre- og leveransebekreftelser/følgeseddel


Når du fullfører en bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Avtalen mellom deg og MYM om leveranse av dine bestilte produkter oppstår når du får en leveransebekreftelse. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse, vennligst kontroller at din e-postadresse stemmer og kontakt vårt Kundeservice så sender vi bekreftelsen på nytt.

Når varene sendes fra lageret til makeupyourmind.no, vil du også motta en leveransebekreftelse via e-post. Sammen med din leveranse får du en følgeseddel som gjelder som kvittering for varene

 

Bytte, angrerett og reklamasjon


Retur gjennomføres ved at varen sendes til MYM sitt lager. Returadresselapp får du ved å kontakte Makeupyourmind’s kundeservice. Vi dekker porto ved reklamasjon eller andre feil fra vår side. Makeupyourmind.no er ikke ansvarlig for varen under forsendelsen tilbake til Makeupyourmind.no fra kunden i forbindelse med angrerett eller reklamasjon.

 

Angrerett


Angrettloven gir deg som forbruker 14-dagers angrerett ved kjøp på e-handel. Angrerettsperioden begynner å løpe fra den dag du, eller noen du har angitt, får den siste varen i din bestilling i fysisk besittelse. Visse produkter er imidlertid unntatt fra angreretten. Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen eller orginalpakken er blitt brutt etter levering, f.eks. der kunden har brutt emballasjen eller annen plombering av produktet.

Dersom produktet omfattes av angreretten og du har håndtert produktet på en måte som ikke har vært nødvendig for å fastslå produktets art, egenskap og funksjon, har MYM rett til å gjøre et verdifradrag som tilsvarer produktets nåverdi sammenholdt med produktets opprinnelige verdi. 

Reklamasjon


MYM garanterer at hver utsendelse undersøkes før den sendes ut til kunde. Skulle varen til tross dette være skadet eller beheftet med en mangel når den ankommer deg, har du reklamasjonsrett. Du må reklamere til Makeupyourmind.no så fort som mulig, og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget dette. Reklamasjon rettes til MYM kundeservice
Ved godkjent reklamasjon påtar MYM seg å betale kostnaden for returfrakt. Om reklamasjonen ikke er godkjent, eller dersom du bruker angrerett, betaler du selv fraktkostnadene for den returnerte varen. Ved angrerett av enkeltvarer (ikke hele ordren) til MYM tilbakebetales ikke frakt- og fakturaavgifter.

 

Allergisk reaksjon


Om du har fått en allergisk reaksjon av et produkt du har kjøpt hos MYM ber vi om å kontakte vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg.

 


Betaling og priser Det å handle hos MYM er sikkert og enkelt. Vi samarbeider med Klarna og Stripe. Du velger mellom faktura, delbetaling (Klarna Konto), kortbetaling der ditt bank- eller kredittkort er tilsluttet Visa, Mastercard/Eurocard eller American Express. F

 

Kortbetaling


Du som har et bank- eller kredittkort knyttet til Visa, Mastercard/Eurocard, American Express, Electron eller Maestro kan betale gjennom ditt kontokort. Kortbetalinger håndteres av vår samarbeidspartner, STRIPE som garanterer en rask og sikker betaling.

 

Faktura

Fakturaen sendes via e-post fra Klarna. Fakturaen overføres til vår samarbeidspartner, Klarna AB, som gjør en kredittsjekk av deg. Ved fakturabetaling skjer levering av bestilte varer kun til din registrerte adressen. For Klarnas vilkår om faktura som betalingsalternativ, klikk her.

 

Delbetaling (Klarna Konto)


Dersom du velger delbetaling som betalingsalternativ, velger du selv hvor mye du vil betale hver måned. Delbetaling håndteres av vår samarbeidspartner, Klarna AB. Levering av delbetalte varer skjer kun til din registrerte adresse. For Klarnas vilkår om delbetaling som betalingsalternativ, klikk her.


Produktinformasjon og bilder


MYM gjør sitt beste for å oppgi så korrekt produktinformasjon som mulig. Vi anbefaler likevel at du alltid dobbeltsjekker produktinformasjon og innholdsfortegnelse på forpakningen når du har mottatt din leveranse, spesielt om du er allergisk eller overfølsom mot noen ingredienser.

Forpakningene på våre produkter kan variere i utseende. I enkelte tilfeller kan størrelsen som tilbys være en annen enn den som er avbildet, derfor er det alltid den skriftlige informasjonen angående volum som gjelder. Vær oppmerksom på at fargeprøvene på produkter kan variere avhengig av fargegjengivelsen på din bildeskjerm og dine individuelle skjerminnstillinger.

Er du usikker på et produkt, vennligst kontakt kundeservice.

Best-før-dato


På de fleste av våre produkter finnes et symbol som ser ut som en krukke med åpnet lokk. Ved siden av symbolet står det enten 6, 12 eller 24 måneder. Dette indikerer produktets holdbarhet fra det åpnes. Øvrige produkter har spesifikk datomarkering.

Vær også oppmerksom på at holdbarhetstiden påvirkes av hvordan du oppbevarer og bruker produktet. Bruk for eksempel en spatel når du tar hudkrem fra en krukke, ikke fingrene, ellers vil bakterier lett spres og holdbarheten forkortes. Ingen produkter har godt av å oppbevares for varmt eller i direkte sollys.

 

Forbehold

Vi reservere oss fra eventuelle skrivefeil og prisforandringer.

  

Personopplysninger


Ved registrering av din bestilling på makeupyourmind.no godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine for å fullføre og levere din bestilling.

Ifølge loven om personopplysninger har du rett til å ta del i den informasjonen som vi har registrert om deg og hvis du anser at opplysningene er feilaktige eller irrelevante, kan du be om en rettelse eller fjerning fra kunderegisteret vårt. Kontakt oss på kontakt@makeupyourmind.no  Vi forsikrer deg at vi ikke kommer til å selge eller gi dine personopplysninger til andre. Les mer om behandling av personopplysninger under vår personvern erklæring.

 

Force majeure

Er makeupyourmind.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering - eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er makeupyourmind.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den mangelfulle vares kjøpesum.

Kjøpsvilkårene er fastsatt av Makeup Your Mind AS den 1 november 2018