MIN HANDLEKURV

Lukk
Fri frakt på alle kjøp over kr 500,-

Personvern og Cookies

  • Dine data vil bare bli brukt til fordel for deg og din shoppingopplevelse.
  • Du har vårt ord på at vi behandler og beskytter dataene dine som det var våre egne.
  • Vi holder deg oppdatert med det du trenger å vite.
  • Gi oss beskjed om dine preferanser - du bestemmer hva og hvordan du hører fra oss.
  • Vi vil ikke beholde dine data uten grunn. Hvis vi ikke trenger dem, sletter vi dem

 

Retningslinjer for Personvern og informasjonskapsel

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet og hentes opp derfra ved senere besøk. Hvis du bruker våre tjenester, antar vi at du godkjenner bruken av slike informasjonskapsler.

Ved å benytte vår nettside makeupyourmind.no aksepterer du at Makeup your mind behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og gjeldene lovgiving om beskyttelse av personopplysninger.

Personopplysningene blir brukt for å gi deg best mulig service og for å kunne tilmelde deg nyhetsbrev.

Hvem er ansvarlig for dine personopplysninger?

Makeup Your Mind er behandlingsansvarlig for behandling av dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde hos makeupyourmind.no samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos makeupyourmind.no, innhentes, lagres, behandles for å administrere kundeforholdet og for å forberede kundeservice for å gi deg gode tilbud.

Hvilke personopplysninger samles inn?

De personlige opplysningene vi samler inn kan for eksempel være ditt navn, mobilnummer, din e-postadresse og private adresse.

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Hvilke rettigheter har du?

Du har når som helst rett til å motta informasjon om hvilke personopplysninger som finnes lagret hos oss, formålet med behandlingen av disse personopplysningene og informasjon om hvor disse personopplysningene er hentet fra. Forespørsel om å motta slik informasjon skal være skriftlig og sendes til vår kundeservice på den e-post adressen som angis nedenfor. Som kunde har du rett til å tilbakekalle ditt samtykke om at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysninger om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet.

Hvor lagres mine opplysninger?

De personopplysningene som innhentes vil bli holdt innenfor Europa og EØS.

Opplysninger overføres ikke til noen tredjepart uten ditt samtykke, med unntak til Klarna (fakturering og inndrivelse)

Hvor lenge lagrer dere data?

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen. Eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter vil dem bli slettet.

Sikkerhet

Makeupyourmind.no tar din sikkerhetstiltak som kreves etter loven for å sørge for at dine personopplysninger ikke manipuleres, går tapt eller at uvedkommende får tilgang til dem. Alle transaksjoner som utføres gjennom hjemmesiden der dine personopplysninger anvendes blir kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer).

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker tilgang til, endre eller slette personlig informasjon om dine personopplysninger, kan du henvende deg til oss på e-post: kontakt@makeupyourmind.no