MIN HANDLEKURV

Lukk
Fri frakt på alle kjøp over kr 500,-

Angrerett og Retur

 

Angrerett

 

I henhold til angrerettloven kan du angre på ditt kjøp inntil 14 dager etter at du har mottatt leveransen.

 

Last ned angrerettskjema her

 

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi sender ut informasjon til alle våre kunder, via e-post, rundt angrerettloven og angrerettskjema ved hvert kjøp som foretas hos oss.


Angrettloven gir deg som forbruker 14-dagers angrerett ved kjøp på e-handel. Angrerettsperioden begynner å løpe fra den dag du, eller noen du har angitt, får den siste varen i din bestilling i fysisk besittelse. Visse produkter er imidlertid unntatt fra angreretten. Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen eller orginalpakken er blitt brutt etter levering, f.eks. der kunden har brutt emballasjen eller annen plombering av produktet.

Dersom produktet omfattes av angreretten og du har håndtert produktet på en måte som ikke har vært nødvendig for å fastslå produktets art, egenskap og funksjon, har MYM rett til å gjøre et verdifradrag som tilsvarer produktets nåverdi sammenholdt med produktets opprinnelige verdi. Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake. For å kunne bruke angreretten må du underrette oss på Epost: kontakt@makeupyourmind.no

 

 

Uavhentet leveranse

 

Dersom du ikke henter ordren inne tidsfrist og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Har du betalt din ordre men ikke hentet pakken, vil du automatisk bli kreditert når vi henter ordren i retur. Du vil bli fakturert med et minimum gebyr på kr 100-, for å dekke våre håndteringskostnader.

Retur gjennomføres ved at varen sendes til MYM sitt lager. Returadresselapp får du ved å kontakte Makeupyourmind’s kundeservice. Vi dekker porto ved reklamasjon eller andre feil fra vår side. Makeupyourmind.no er ikke ansvarlig for varen under forsendelsen tilbake til Makeupyourmind.no fra kunden i forbindelse med angrerett eller reklamasjon.

 Reklamasjon


MYM garanterer at hver utsendelse undersøkes før den sendes ut til kunde. Skulle varen til tross dette være skadet eller beheftet med en mangel når den ankommer deg, har du reklamasjonsrett.

Retur av defekte varer.

Hvis varen har blitt skadet under transport, må du gjøre følgende:

- Ta vare på emballasje samt. produkt.

- Send oss en e-post: kontakt@makeupyourmind.no

- Når returen er godkjent, gå til posten og fyll ut skademelding.

- Send det ødelagte produktet og emballasje med posten, skademeldingen sendes også.

Alt dette må gjøres innen rimelig tid, ifølge lovverket. Du må reklamere til Makeupyourmind.no så fort som mulig, og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget dette. Reklamasjon rettes til MYM kundeservice
Ved godkjent reklamasjon påtar MYM seg å betale kostnaden for returfrakt. Om reklamasjonen ikke er godkjent, eller dersom du bruker angrerett, betaler du selv fraktkostnadene for den returnerte varen. Ved angrerett av enkeltvarer (ikke hele ordren) til MYM tilbakebetales ikke frakt- og fakturaavgifter.

 

Allergisk reaksjon


Om du har fått en allergisk reaksjon av et produkt du har kjøpt hos MYM ber vi om å kontakte vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg.

 

 

Alt av returer sendes til:

Makeup Your Mind AS

Majorstuveien 31

367 OSLO