MIN HANDLEKURV

Lukk

Nå trenger jeg aldri mer å be om hjelp til selvbruning på ryggen!!

Opprettet 23 January 2020

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg påfører selvbruning på ryggen, og det er faktisk litt knotete. Ofte får jeg mannen min til å hjelpe meg med spray men da maser han sånn om at han skal ha betalt i natura så noen ganger må jeg innrømme at jeg bare dropper det og enten går med en hvit firkant på ryggen, eller pådrar meg muskelskade i forsøket på å nå over hele ryggen selv. 

Jeg bruker mye tid på å finne produkter som er kule og bra og jeg fikk gåsehud da jeg oppdaget denne fantastiske selvbruningsvotten, med egen ryggdel!! 

Den heter Got Your Back og består av to votter til påføring av selvbruning på kroppen og èn påføringsdel til ryggen og med elastiske bånd mellom slik at den passer alle kroppsstørrelser. 

Begge sider på alle delene kan brukes til påføring og vottene har tett innside slik at ingen lekkasje kommer på hendene.

Dette er en lifesaver! 

Jeg brukte en selvbruner med påføringsfarge første gangen for å se hvor det ble farge på huden og ikke, og det eneste stedet den ikke kom helt til, var inni ryggraden helt nederst på ryggen. Der kom jeg jo til gjengjeld lett til med votten etterpå så voilà,  jevnt brun over hele ryggen, også på sidene. 
Tips: Det er bedre å ta på for lite enn for mye, og la votten jobbe selvbruningsproduktet jevnt utover og ikke bare "kjevle" det på.

Nå er det -20% på Got Your Back selvbruningsvott!

Klem fra Marna